Op 18 december zal een tweede ‘Chemie on Tour’ plaatsvinden. Het evenement vindt plaats bij Broekman Logistics B.V. in Venlo.

Deelnemers uit diverse sectoren, maar allemaal verbonden door het begrip ‘chemie’, komen 18 december bij het warehouse van Broekman bijeen voor de Chemie on Tour met het thema ‘Veilige technieken in de chemie opslag’. Chemie on Tour is een gezamenlijk project vanuit de chemische keten welke mede mogelijk wordt gemaakt door een SafetyDeal met de overheid en welke gratis toegankelijk is voor leden van diverse brancheverenigingen. De opzet van elke Tour is dat de theoretische kennisoverdracht op locatie direct gevolgd wordt door het in de praktijk bekijken en behandelen van best practices.

Tijdens de lezingen in Venlo staan naast de best practices bij Broekman Logistics onderwerpen als ‘Veilig vluchten uit PGS-15 magazijnen’, ‘Risico’s rondom lithiumbatterijen en elektrisch rijden en ‘Brandscenario’s bij IBC’s’ centraal. Sprekers zijn ondermeer Peter de Roos van H2K brandweeropleidingen en de recent onderscheiden Jetty Middelkoop van de Brandweer Amsterdam-Amstelland.

Aanmelden voor de Tour kan via www.chemie-on-tour.nl